6 vinkkiä kansainväliseen matkailuun lasten kanssa

Lomaa suunnitellessaan vanhemmat haluavat usein viedä perheensä toiseen maahan. Lähtevätpä he sitten lentokoneella, autolla tai junalla, perheen ulkomailla vietetyn loman sujumisen varmistamiseksi on otettava huomioon seikat ja tehtävät.

Jos suunnittelet kesälomaa perheesi kanssa toisessa maassa, tässä on joitain ehdotuksia.

  • Käytä luottokorttia: Luottokortin käyttäminen matkan maksamiseen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä. Luottokorttiyhtiöt tarjoavat jäsenilleen usein lääketieteellisiä, matkan peruutuksia ja muita arvokkaita etuja.
  • Tarkista vanhentumispäivät: Kun olet päättänyt lähteä lomalle, sinun tulee seuraavaksi tarkistaa passisi viimeiset voimassaolopäivät. Yhä useammat maat vaativat nyt passia, vaikka ne aiemmin eivät sitä vaatineet. Tarkista, tarvitsevatko lapsesi passeja.
  • Luo kopiot passeistasi: Kolmas vaihe on tehdä kopiot kaikista passeistasi ja toimittaa ne jollekin, joka ei ole mukanasi matkallasi. Tällä tavalla, jos ne katoavat, tiedot voidaan hakea paljon nopeammin sen henkilön kautta, jolle lähetit passin kaksoiskappaleen.
  • Tarkista rokotusvaatimukset: Neljänneksi, ennen kuin lähdet matkallesi, varmista, että saat selville, millaisia ​​rokotteita sinä ja perheesi tarvitsette.
  • Tiedustele viisumeista: Vaikka olisit menossa toiseen maahan vain päiväksi, sinun tulee tiedustella, tarvitsetko viisumin. Tämä pätee erityisesti, jos vierailet Euroopassa, koska maat ovat niin lähellä.
  • Lopuksi, ota kaikki käsikauppalääkkeet mukaasi, koska et koskaan tiedä, voitko ostaa niitä toisesta maasta. Lisäksi, jos käytät reseptilääkkeitä, ota mukaan kaksi kertaa niin paljon kuin tarvitset matkalle ja pidä yksi käsimatkatavaroissasi. Olet vakuutettu, jos laukkusi katoavat tällä tavalla.

Nämä ovat vain muutamia asioita, jotka tulee muistaa lasten kanssa ulkomailla matkustaessa. Ne on tehty tekemään lomastasi vähemmän stressaavaa ja jotta kaikki sujuisi sujuvammin.