travel2

Etelä-Amerikka Travel: Poiminta Perfect kohteet matkasi

Etelä-Amerikka tarjoaa erilaisia kulttuurisesti ja historiallisesti rikkaita kohteita lomallesi. Lue lisää täydellinen kohde Etelä-Amerikan matkustaa tämän artikkelin kirjoittanut matka-asiantuntija.

Matkailijoille, jotka etsivät historiaa, kulttuuria ja erilaisia ulkoilmaseikkailuja, löydät kaiken Etelä-Amerikasta. Täydellinen kohde lomallesi, on olemassa erilaisia maita, kaupunkeja ja nähtävyyksiä, jotka varmasti vaikutuksen. Niille, jotka haluavat tutustua historiaan aikana Etelä-Amerikan matka tarkistaa nämä suosituimmat kohteet eri puolilla mannerta.

Pääsiäissaari

Pääsiäissaari tarjoaa ainutlaatuisen kohteen Etelä-Amerikka matkallesi, ja sen kiehtova historia on varmasti sisäänpääsymatkailijoille. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi ihmiset lentävät tuhansia kilometrejä tälle pienelle saarelle Chilen rannikon edustalla. Useimmat matkustajat vierailevat Pääsiäissaari nähdä yli 900 patsaita, jotka on muotoiltu tulivuoren rock. Nämä patsaat, tunnetaan Moai, piste rinteillä koko pieni saari ja niiden tarkoitus on edelleen kysymys tänään. Matkustajat voivat tehdä kiertueen saarella tai tutkia sitä itsenäisesti, joko siten matkustajat ovat varmasti innoittamana sen salaperäinen kauneus.

MACHU PICCHU

Viimeinen suuri osoitus Inca arkkitehtuuri, Machu Picchu on helmi Perun luona, vieraili tuhansia turisteja vuosittain. Syvälle Andeihin kätketty Machu Picchu pakeni tuhoa Espanjan valloituksesta, mikä johti lopulta Inka-imperiumin kuolemaan. Incan mestarillinen arkkitehtuuri ympäröi vierailijoita, kun he tutkivat linnoitusta yli 75 hehtaarin terasseilla, kivitemppeleilla ja rakennuksilla. Matkustajat pitäisi yrittää tutkia Cusco ja Sacred Valley ennen kuin he tekevät tiensä Machu Picchu saada paremman ymmärryksen historiasta ja kulttuurista sivuston takana. Machu Picchu on ihanteellinen paikka matkailijoille, jotka etsivät charmia, viihnytettyjä ja helppoja matkakohteita.

OURO PRETO

Vaikka Brasilia on tunnettu upeista rannoistaan ja runsaasta auringonpaisteestaan, on edelleen lukuisia kaupunkeja ja nähtävyyksiä historian harrastajille. Niille, jotka haluavat tutustua historiaan ja kulttuuriin Brasilian loman aikana Unescon maailmanperintökohde Ouro Preto on ihanteellinen kohde. Tämä 1700-luvun kaivoskaupunki oli kultakaupan keskus kulta-aikana. Kävele kaduilla ja tutustu siirtomaa-arkkitehtuuriin, joka on muotoiltu niin kauniisti kaupungin nopean kasvun aikana. Koska yksi parhaiten säilynyt siirtomaa kaupungeissa maassa, matka Ouro Preto vie matkustajat ajassa taaksepäin, joten se on täydellinen kohde kaikille kiinnostuneille historiasta.

Nauti Historia Etelä-Amerikassa vierailemalla Machu Picchu Perussa, Ouro Preto Brasiliassa, ja rannoilla Chilen Pääsiäissaari. Nämä kohteet ovat vain muutamia todella uskomattomia paikkoja vierailla aikana Etelä-Amerikan matka, alkaa suunnitella matkaasi johonkin näistä kohteista tänään!