travel6

Ilmainen Boston Travel Neuvonta Travel

Tämä ilmainen Boston matkaneuvoja matka-sivu antaa hyvää Boston matka-ja matkailumatkailun tietoa. Myös tiedot Boston Traveler liikkuvan duffle.

Boston on yksi kosmopoliittinen ja historiallinen matkakohteita maailmassa ja varmasti Yhdysvalloissa. On monia syitä vierailla Boston. Kaikki, että “Boston Traveler liikkuvan duffle ” haluaisi nähdä on olemassa. Sen vapaussodan historia, sen kansallisesti tunnettu urheilujoukkueet, sen legendaarinen oppilaitosten, ja sen läheisyys Cape Cod ja muut paikat, tekevät Boston suuri matkakohde.

Niin suuria mahdollisuuksia viihdettä ja sivuston näkeminen kuitenkin tulee korkeat hinnat, ja se on tullut yhä vaikeampi löytää bargain käsitellään Bostonissa sekä sen lähiöissä. Siksi olen koonnut nopeasti luettelon halpoja Boston hotellit, baarit ja toimintaa, että sekä paikalliset ja turistit voivat käyttää, kun menee ulos Bostonissa.

Halvat Boston Hotellit

Ensinnäkin ehdotan menossa Internetiin löytää kaiken Boston Hotellit, Stuart Street Hotel Marlowe Boston Hotellit Discount Hotel varaus Boston Hotellit Boston Hotellit Boston Luxury Hotel Royal Sonesta Hotel Boston jopa Boston Hotellit Research Boston Hotellit ja arvostelut Online ja eroottinen Boston hotellit. Youc myös löytää perheen ylellisyyttä Boston hotellit käsitellään. Verkossa löydät myös yksityiskohtia, kuten onko kaapelitelevisio, uima-allas, kuntoklubi, päivähoito, jne. Myös muut yksityiskohdat, kuten etäisyys ostosalueista ja kiinnostavista paikoista, ovat käytettävissäsi Internetin kautta.

Jotkut suosituimmista sekä kohtuuhintaisia hotelleja Boston ovat Howard Johnson Inn of Boston. Se sijaitsee Fenway Parkin vieressä Bostonin keskustassa. Toinen Beantownin keskustassa on Chandler Inn Hotel. Jos haluat yöpyä lentokentällä, Hampton Inn of Boston on vain 1,5 km:n päässä Bostonin Loganin lentokentältä. Ramada Inn sijaitsee Bostonin keskustassa ja on erittäin suosittu perhehotelli. Lopuksi on mukava hotelli nimeltä Bed and Breakfast Cambridge (esikaupunkialueella Boston), joka on 1897 siirtomaa elpyminen talo. Yksi vaihtoehto on Beacon Inn Boston samoin.

Joitakin edullisia viihdepaikkoja ovat:

Vapaus Trail Walk

Voit kävellä Freedom Trail – se kulkee Boston Common bunker hill) polku alkaa Boston Common ja jatkuu kohti Faneuil Hall, tuulet läpi North End, ja sitten päättyy silmukka ympäri Charlestown ja Harbor. Se on noin 2,5 kilometriä.

Bostonin pyörä- ja panimokierros

Jos nautit pyöräilystä, voit nauttia tästä rauhallisesta kävelystä. Minun ei pitäisi sanoa rauhassa. Se on 15-20 mailin pyöräretki enimmäkseen tasainen maasto. Arvioitu aika on 4-4,5 tuntia. Vietät paljon aikaa Harpoonin panimossa yhtä hyvin kuin Carson Beachillä. Ehdotan, että Boston Bike Tours opastaa sinua. Kolmantena lauantaina kunkin kuukauden loppukeväästä alkusyttymiseen, BBT ohjaa asiakkaitaan kautta Financial District Castle Island ja Carson rannalla ja sitten Bostonin Harpoon Panimo olutta ja kiertue (et ole velvollinen ostamaan olutta, tietenkin). Kiertue, jossa pyörä, kypärä, vesi ja olut mukana, on 25 dollaria, 20 dollaria, jos tuot oman pyörän. Suosittelemme tekemään varauksia. Heidän numeronsa on (617) 308-5902

Saat tämän info zagat tutkimuksia Boston ravintolat opas oletan, mutta tämä lyhyt ja makea yleiskatsaus toivon syöminen pyrkimyksiä matkustettaessa Bostonissa.

Tutustu McCormick ja Schmick n North Market Building Faneuil Hall (tämä on Bostonin keskustassa). Tämä on hyväpalkkainen kalaravintola. Kuitenkin happy hourin aikana kenellä tahansa on varaa M&S:n hyvää ruokaan. Erityisesti, check it out klo 3:30-18:30 maanantaista perjantaihin ja 22-12 lauantaina ja sunnuntaina. Sen aikana baarissa on 1,95 dollarin menu, jossa on valmiustilasuosikkeja, kuten hampurilaiset, kanansiipi sekä jotain, mistä Boston on tunnettu – merenelävistä. 1,95 dollarin menu sisältää mereneläviä suosikkeja, kuten ostereita ja simpukoita. Huomaa, että valikko vaihtuu päivittäin ja juomaosto on vähintään pakollista. Ehdotan varauksen tekemistä.

Toinen hyvä paikka on Grendel’s Den sijaitsee osoitteessa 89 Winthrop Street, Harvard Square Cambridgessa, esikaupunkialueella Boston (se on Harvardin yliopisto). Tässä suositussa baarissa on ruokaerikoisuuksia klo 17.00-19.30 ja klo 21.30 jälkeen. Koko valikko on puolihintainen, jolloin ruokailija on budjetti hyvä valikkovaihtoehtoja, mutta on edullinen myös. Sunnuntai-iltaisin on muuten erityinen dollarin menu, jossa on esimerkiksi hampurilaisia, voileipiä ja jopa italialaista pastaa. On kuitenkin vähintään juoda ostaa 3 dollaria tarvitaan alennushinnat tulevat voimaan. Kaiken kaikkiaan se on hyvä tunnelma ja hyvä ruokailukokemus.