Talvella etsi nämä 7 peippolintua

Talvipeippolintujen lajit

Irruptiivinen muutto kuvaa talvipeippojen satunnaisia ​​matkoja myöhäissyksystä alkukevääseen. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa takapiha voi houkutella harvoja vierailijoita mihin aikaan vuodesta tahansa. Vaikka jotkut linnut pitävät korkeammalta, suurin osa on boreaalisia asiantuntijoita. Huonot marja- ja siemententuotantovuodet aiheuttavat nämä vaihtelevat muutokset, ja nämä peippolintulajit etsivät puskurisatoja paikoista, joissa tarjontaa on enemmän. Kylmälle säälle näkee pihalla seitsemän erilaista peippolintua.

Red Crossbill on lintu, joka asuu Yhdysvalloissa.

Crossbills ovat eräitä erikoistuimpia lintuja Pohjois-Amerikassa. Heidän nokkansa on siirretty, jolloin he voivat korjata siemeniä havupuiden käpyistä, kuten kuusesta, männystä, Douglas-kuusta jne. Crossbills-vauriot eivät rajoitu talvikuukausiin; laji voi lisääntyä mihin aikaan vuodesta tahansa. Siksi parvet ovat erittäin liikkuvia etsiessään ruokaa. Punaisia ​​ristikkolaskuja on eri värejä ja kokoja, joista jokaisella on kutsu ja lasku. Ristinokka viihtyy maisemissa, joissa on paljon havupuita. Ne, kuten monet muutkin talvipeippo, syövät auringonkukansiemeniä syöttölaitteista.

Crossnokka valkoisilla siiveillä

Valkosiipiset ristinokkat muistuttavat ulkonäöltään punaisia ​​ristinokkoja. Tämän lajin urokset ovat punaisia, kun taas naaraat ja nuoret linnut ovat vihertäviä. Valkosiipisten ristinokkien levinneisyysalue on pienempi, etenkin sisällön läntisillä alueilla. Lajeja voi tavata suurilla tasangoilla ja Keski-Atlantin alueilla häiriöiden aikana. Hautausmaat ovat parhaita paikkoja nähdä ristinokkoja puiden istutusten vuoksi. Valkosiipiset ristinokkat käyttävät ajoittain syöttimiä, ja niitä voidaan havaita syövän hiekkaa tienvarsilla.

Mäntyjen siskin

Kun nämä raidalliset lentolehtiset ovat naapurustossasi, kuulet nousevia vetoketjukutsuja ja lähes jatkuvaa männyn nahkojen vinkuvaa puhetta. Ohdakkasukat kerääntyvät usein kultavariplien parviin. auringonkukkalastut putkensyöttölaitteessa ovat toinen männyn siskin suosikki. Etsi kirkkaankeltaisia ​​välähdyksiä uros- ja naarasnahkojen siipistä ja hännistä erottaaksesi ne naaraspeipoista. Siskit lisääntyvät metsissä, mutta muuttavat avoimemmille alueille läpi talven.

Redpoll, yleinen

Kaukopohjoisessa pesivät punasillat näkevät harvoin Kanadan eteläpuolella. Aktiivisilla linnuilla on ainutlaatuinen tapa pitää lämpimänä: ne hautaavat itsensä lumitunneleihin. Niiden talvialue ulottuu tuskin Yhdysvaltoihin, mutta punasimpukkaparvet voivat lentää kauas etelään erinomaisina irruptiovuosina. He pitävät koivun siemenistä, mutta käyvät helposti ohdakkeen ruokintapaikoissa, jos koivun luonnollinen sato on heikko. Tavallisten punaviirkeiden parvissa havaitaan harvoin yksittäisiä karvaisia ​​punapolkuja, jotka ovat punasimpukoiden pakkasmuoto.

Evening Grosbeak on eräänlainen Grosbeak, joka asuu

Iltanokka on iso robin-kokoinen lintu, jolla on suuri nokka jyvien ja pähkinöiden murtamiseen. Lajien levinneisyys lisääntyi itään 1900-luvun alussa, mahdollisesti houkuttelevampien siementen ja hedelmäpuiden istutuksen vuoksi. Koska populaatiot ovat vähentyneet viime vuosina, tämän upean lajin löytämisestä on tullut yhä haastavampaa. Naarailla on herkempiä kuvioita kuin miehillä, keltaisilla mustavalkoisilla siiveillä. Auringonkukansiemenet ovat herkullisia; jos olet onnekas, suuri parvi niitä tulee alustasi syöttölaitteeseen.

Purple Finch on violetti lintu.

Purppurapeippoja käy usein samoilla takapihalla kuin talon ja Cassinin peippoja. Purppurat sekoittuvat tavallisempiin lintuihin, mutta etsi urosten täyteläistä vadelmanpunaista ja naaraiden karkeita juovia. Tämä peippolintu löytyy kaikkialta länsirannikon osavaltioista, Uudesta Englannista ja Appalakkien vuorten selkärangan varrelta ympäri vuoden. Ne voivat laskeutua kaikkialle maassa koko talven. Nämä talvilinnut ovat tyytyväisiä auringonkukansiemeniin putkisyöttölaitteissa.

Pine Grosbeak on eräänlainen lintu, joka elää männyssä.

Pine grosbeaks löytyy Alaskasta Itä-Kanadaan ja Maineen ympäri vuoden, ja populaatiot ovat hajallaan etelässä aina New Mexicon pohjoisosaan asti. Naarailla ja nuorilla linnuilla on kellertävä pehmuste, kun taas uroksilla on loistava poskipuna vaaleanpunainen. Auringonkukanruokinta-asemilla, erityisesti laitureilla ja suppiloissa, on mäntypikat. Tämä laji houkuttelee marjoja kantavia pensaita, kuten rapuja.