Viikonloppu Matkailu

Mielen tyhjentäminen on välttämätöntä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa, ja matkustaminen on houkutteleva vaihtoehto. Säännölliset matkustajat tietävät, että jokaisella kohteella on omat vaatimuksensa, joten vierailijoiden tulee olla valmiita käsittelemään odottamattomia tapahtumia.

Monet kaupungin asukkaat kerääntyvät näihin idyllisiin paikkoihin rentoutumaan, koska Intiassa on runsaasti houkuttelevia rantoja ja rantalomakohteita. Emme kuitenkaan suosittele matkustamaan ilman valmisteluja. Lomareitin laatimisen lisäksi on muutamia vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä.

Aurinkosuojavoide on pakollinen jokaiselle matkalle.

Emme voi korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeää on tuoda aurinkovoidetta rannalle. Aurinkosuojavoiteella on tärkeä rooli, koska ihosi on alttiina auringon polttavalle lämmölle. Auringonotto on monille ihmisille luksusta, mutta on tärkeää seurata, kuinka paljon altistuminen on hyvää. UV-säteet voivat vahingoittaa ihoasi. Liiallinen altistuminen ei ainoastaan ​​anna sinulle rusketusta, vaan myös aiheuttaa rakkuloita iholle. Tästä syystä korkean SPF:n aurinkovoide on välttämätön. Jos haluat pitää ihosi kosteutettuna, laadukas kasvosuihke on myös loistava vaihtoehto.

Pakkaa mahdollisimman vähän.

Ota huomioon, jos olet hamstraaja. Jos olet menossa rantalomalle, luettele mitä tarvitset ja ota vain se mukaan. Sinun ei tarvitse kuljettaa ylimääräisiä matkatavaroita. Muista myös sijaintisi, kuten millä rannalla aiot käydä, ja pakkaa sen mukaan. Pakkaa mukaan rantapyyhkeet, ihonhoitopakkaus ja muutama kevyt pussi, jotta voit kuljettaa niitä hetken aikaa rannalla. Vältä myös tuomasta liikaa hienoja vaatteita; kukaan ei halua olla ylipukeutunut hiekalla lepääessään. Valitse sen sijaan kevyet topit, shortsit tai maxit.

Rantamuotin on oltava paikallaan

Sinun on suunniteltava rantavaatekaappisi, mukaan lukien mitä tahansa kevyistä kumisista varvastossoista ylimääräisiin uima-asuihin ja lakkeihin. Valitse eloisa väripaletti ja kevyet tekstiilit, kuten puuvilla tai jopa tietyntyyppinen silkki. Harkitse myös suuren yleislaukun, kuten läpinäkyvän ostoskassin tai ylisuuren kangaskassin ostamista. Tarvitset yhden suuren taskun säilyttääksesi tavarasi. Paras sävypari on myös pakollinen lisävaruste. Voit aina luottaa loistavasti painettuihin kaftaaneihin, maksikoihin ja sarongeihin, jotka pitävät sinut peitossa.