Write For Us

Kuulostavatko matkustaminen ja kirjoittaminen vähän sinulta? Tämä voi olla juuri sinun kutsumuksesi! Haluamme kuulla sinusta ja antaa sinulle mahdollisuuden kirjoittaa meille, jakaa matkatarinoitasi, kokemuksiasi, hakkereitasi ja sisäpiirivinkkejäsi muille matkanhaluisille lukijoille. Loppujen lopuksi matkakokemukset ja tarinat on tarkoitettu jaettavaksi, eikö niin? Sinun ei tarvitse olla englantilainen velho tai omistaa kalliita laitteita, vain intohimo kirjoittaa ja matkustaa sekä noudattaa alla olevia ohjeitamme ja matkaan!

Etsimme blogeja, jotka sisältävät henkilökohtaisia ​​kokemuksiasi, sisäpiirivinkkejä, matkahakkeja ja matkatarinoita. Olemme matkatoimisto, joten sisällön tulee tietysti liittyä matkailuun. Varmista, että kohde, josta valitset kirjoittaa, on kohde, johon matkamme menevät. Pyrimme myös siihen, että sisältö on hyvin kirjoitettua, ilman kirjoitus- tai kielioppivirheitä. Paranna blogisi tai artikkelisi julkaisun todennäköisyyttä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Huomaa: pidätämme oikeuden olla julkaisematta julkaisuja, jotka eivät ole sääntöjemme mukaisia, ja poistaa kaiken, jonka havaitsemme käyttäneen kopioitua tai tekijänoikeudella suojattua materiaalia.